dimarts, 5 de maig del 2020

MÚSICA

AVÍS IMPORTANT!!!!

Per accedir a l'enllanç és important tenir activat l'Adobe Flash Player a l'ordinador sinó no el podreu tocar. He cercat altres webs però a totes es necessita aquest mateix programa. Teniu alternativa a casa per tocar aquesta cançó amb un altre instrument que no sigui la flauta?
Sinó no vos preocupeu, aquesta activitat no és avaluable només ho volia fer perquè s'assemblàs al màxim en el que haguessim fet a l'escola.

Setmana 5 de maig

La feina per aquests quinze dies serà tornar a repetir la cançó de "El Mercat Persa" però aquesta vegada amb un metal·lòfon. Així ho havíem de fer a l'escola i encara que no sigui el mateix almenys sentirem la partitura d'aquesta cançó tocada per un altre instrument.

I d'on treure un metal·lòfon? Doncs anant en aquest enllaç:

http://xilofono.onlinegratis.tv/virtual/tocar-xilofono.htm

Pels vídeos que m'heu enviat tocant la flauta he vist que a algú de vosaltres s'ha oblidat de com fer les repeticions. Vos en pas un per recordar la partitura sencera:


Una vegada recordada (cantau les notes un parell de vegades junt amb el vídeo) anau a l'enllaç que vos he passat més adalt i practicau. Quan vos surti gravau-vos i enviau-me el vídeo al meu correu: mvpons1@educaib.eu, abans de dia 15 de maig.

Aquí vos deix el meu, vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jaciment de Sa Bastida

Guiats per en Biel Llodrà, arqueòleg d'Al Rum (associació cultural d'Alarò), dijous vàrem anar fins a Sa Bastida i així poder conèix...