dilluns, 20 d’abril del 2020

EDUCACIÓ FÍSICA: INICIATIVA DHARMA

Bon dia! Esper que tothom dugui bé aquesta situació tan estranya.

Des d’EDUCACIÓ FÍSICA, vos faré una proposta diferent per aquest tercer trimestre tan atípic. Vos he preparat, juntament amb mestres d’educació física d’escoles de Palma, Petra i Sa Pobla, un ESCAPE WEB.

Has sentit mai el terme “escape room”? Idò l’hem adaptat a una pàgina web perquè puguis viure l’experiència des de ca teva. A la primera pàgina trobaràs les instruccions. Llegeix-les detingudament i després comença l’aventura. Trobaràs una història plena de misteri, reptes motrius i enigmes. La podràs seguir tant des d’un ordinador, com d’una tableta o d’un mòbil. Els dubtes, fotos i vídeos que puguis anar fent, m’ho has d’enviar a la direcció vicenterodriguez@ceippererossellooliver.cat.

L’enllaç al web el trobaràs sempre disponible a la pàgina dedicada a educació física d'aquest bloc (a la barra que hi ha aquí a dalt). Pots guardar la direcció de l’escape web a favorits i d’aquesta manera podràs accedir directament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jaciment de Sa Bastida

Guiats per en Biel Llodrà, arqueòleg d'Al Rum (associació cultural d'Alarò), dijous vàrem anar fins a Sa Bastida i així poder conèix...