dimarts, 22 de gener del 2013

CAPSA DE LA VIDA DE NA SARA

DILLUNS 21 varen venir a la nostra aula els papas de na Sara per mostrar-nos la seva Capsa de la Vida.
També ens contaren el conte del Peix Irisat amb un titella del peix, ens donaren un peixet perhom. Na Sara va ajudar a contar el conte, ho va fer molt bé.
Després férem una peixera!!! amb pedretes, peixets, copinyes purpurina i aigua. Ens va agradar molt!!. Ens anarem a casa amb la peixera tots contents.

Gràcies Teresa i Jose per aquest taller












TEATRE A L'ESCOLA

Divendres 18 de Gener va venir el teatre a l'escola. Totes les aules d'Infantil anarem a veure l'obra: " En Joan del Flabiolet" a la sala de psico. Ens ho passàrem molt bé, vàrem riure molt.





dilluns, 14 de gener del 2013

ARRIBA SANT ANTONI!!!!

Aquesta és una festa que els infants de la nostra escola viuen amb especial intensitat, enguany hem començat a treballar-la contant el conte EL DIMONI SENSE BANYES, ens ho hem passat d´allò més bé:


En Pere i na Maria són dos nins que van  a fer matances  a la finca del seu padrí. Amb això que els envia a cercar tions i allà es troben un dimoni , corren per amagar-se en una cova i el dimoni així com va a agafar-los les banyes li cauen a l´entrada de la cova. Comença a plorar i els infants es sensibilitzen i intenten cercar solucions ...al final li deixin la careta que feren a l´escola i cap al fogueró a celebrar Sant Antoni!!.














CONTE CONTAT, CONTE ACABAT!!!

Jaciment de Sa Bastida

Guiats per en Biel Llodrà, arqueòleg d'Al Rum (associació cultural d'Alarò), dijous vàrem anar fins a Sa Bastida i així poder conèix...